2016-04-15 00:45:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Jól sikerülnek üzleti tárgyalásai

Napi horoszkóp április 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Pénteken a Hold már az Oroszlán jegyében jár. Ez kissé összezavarhatja az érzéseit, nehezen lát tisztán a párkapcsolatát érintő kérdésekben. Ennél a Hold-állásnál könnyen köt új ismeretségeket.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, és kellemes napról gondoskodik. Lassanként csökkennek a gondjai az anyagi helyzetét illetően, már látja a fényt az alagút végén.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, fényszögben a Neptunusszal, a Vénusz pedig a Kos jegyében jár. Ez a bolygóállás nagyon megnöveli a szerelmi energiákat az életében, különösen vonzóvá és érzékivé téve önt. Ha ön egyedülálló, ma eset mindenképpen menjen társaságba, mert most megismerkedhet valakivel.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ha új tervei vannak, ma vágjon bele a megvalósításukba, mert most sikerrel fog járni. Az ösztönei csalhatatlanul mutatják a helyes utat. Valaki egy nehéz kérdés megoldásánál a segítségére lesz, hálás lesz az illetőnek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Oroszlán jegyében áll, kedvezőtlen kapcsolatban a Neptunusszal. Ma nehézkesen halad a feladataival, és több akadállyal is számolnia kell a munkahelyén. Kárpótlásul az estéjét a szerelem fogja széppé varázsolni!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Most különösen jól érzi magát, kiegyensúlyozottan és lazán tölti el ezt a napot. A munkahelyén is jól teljesít, mások csodálják a teherbírását. Este nagyon elégedett lehet önmagával.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az oroszlán jegyében áll. Önről sugárzik a kedvesség, emiatt sokan fordulnak önhöz tanácsért, segítségért. Este semmiképpen se unatkozzon otthon, hívja fel a barátait.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, de a Merkúr szemben áll az ön jegyével. Ma nagyon jól sikerülnek az üzleti tárgyalásai, most különösen erős meggyőző erővel bír. A Merkúr a VII. sorsterületen áll, ez a vonzerejét növeli. Könnyen lehet, hogy ma megismerkedik valakivel, aki később komoly szerepet tölt majd be az életében.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Hatalmas energiával rendelkezik, ma behozza minden lemaradását. Délután már kikapcsolódásra és tervezgetésre is jut ideje.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, de a Merkúr a Bika jegyében látható. Ez a bolygóállás segít önnek tisztán és világosan kifejezni a véleményét. Régóta fennálló konfliktusokat is békésen tud rendezni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Lehetséges, hogy egy kicsit fáradtnak és feszültnek érzi magát. Ma több szünetre van szüksége, mint máskor. Ne engedje, hogy bármire is rábeszéljék, és ne vállalja túl magát.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ma sok sikerben és elismerésben lesz része. Az anyagi problémákra is megoldást talál. Az este romantikus hangulatban telik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: